Keezdrive

Een keezdrive is een geweldige manier om de teambuilding in uw onderneming te vergroten. Een keezdrive kan gegeven worden op uw eigen locatie, gewoon in de kantine, of bij ons op locatie in het super gezellig party centrum De Vriendschap in Akersloot, u kunt dan kiezen uit verschillende arrangementen die allemaal zeer de moeite waard zijn.

Keezdrive bij u op locatie

1235961_736920826338202_1694041170_nKeezbord organiseert al jaren keezdrives in de horeca en bij verenigingen. Tevens zijn wij de organisatoren van de Nederlandse kampioenschappen Keezen en organiseren wij eens per jaar het Texelevent, een toernooi over drie dagen op het mooie eiland Texel (Ga voor meer informatie naar een overzicht van de Keezdrives).

Door de grote gezelligheid van deze toernooien zijn wij op het idee gekomen om ook drives te gaan organiseren voor personeelsverenigingen. Dit kan heel eenvoudig bij u op locatie: wij brengen alles mee, voor de keezdrive, om voor u een leuk personeelsfeest  te organiseren. Voor informatie en prijzen kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@keezbord.nl.

Toernooi

Een toernooi start met de speluitleg en de regels van het spel, waarna het toernooi kan beginnen. Wij lopen als organisatie tussen de tafels door en beantwoorden de vragen van de deelnemers. De duur van een Keeztoernooi is ongeveer vier à vijf uur en hierin worden verschillende speelronden gedraaid. is een tafel klaar met een speelronde, kunnen zij in afwachting van de volgende ronde, iets gaan drinken aan de bar.  Er is tijd en ruimte genoeg voor de inwendige mens. Aantal personen: van 20 tot 100.

Keezdrive op onze locatie

keezdriveDaarnaast bieden wij u de mogelijkheid om op locatie bij party centrum De Vriendschap in Akersloot, een compleet georganiseerde dag of dagdeel voor u te organiseren. Heeft een tafel de speel ronde voltooid, kunnen ze wat gaan drinken in de bar in afwachting van de volgende speel ronde.  Kijk voor de verschillende mogelijkheden onder arrangementen.

Reserveer een datum voor uw Keezdrive!

Selecteer een aantal mogelijke dagen en vul uw gegevens in om een datum te reserveren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
 
-
Gereserveerd
 
-
Optioneel (neem contact op)